Stapelbare stoelen bij de Teakspecialist

Stapelbare stoelen

Handig in gebruik: stapelstoelen

Lekker buiten eten met de hele familie of met vrienden, dat is een favoriete bezigheid van veel mensen tijdens zwoele zomeravonden. Dan is het wel zo prettig om comfortabel aan tafel te kunnen zitten. Er zijn stoelen en banken in alle soorten en maten verkrijgbaar, maar stapelstoelen bieden als grote voordeel dat u ze eenvoudig weer kunt wegzetten na gebruik. De Teakspecialist heeft een ruim assortiment aan stapelbare stoelen die er niet alleen mooi uitzien, maar waarop u met uw vrienden en familie ook heel wat uurtjes aan de buiteneettafel kunt doorbrengen.

Stapelbare stoelen van teakhout

Als specialist op het gebied van teakhouten tuinmeubilair heeft De teakspecialist uiteraard stapelbare stoelen van teakhout in het assortiment. Met teakhouten stoelen geeft u uw terras een natuurlijke uitstraling. Bovendien is teakhout duurzaam: het gaat niet alleen lang mee, maar wordt ook duurzaam geproduceerd. Als u denkt dat teakhout zwaar is, dan heeft u het mis. Er zijn robuustere stapelbare stoelen verkrijgbaar, maar deze zijn net zo gemakkelijk te verplaatsen en op te tillen als aluminium stoelen. Bovendien kunt u met teakhouten stoelen een complete buiteneethoek samenstellen met een bijpassende tafel en eventueel een tuinbank,zoals het model James in het assortiment van De Teakspecialist.

Stapelbare stoelen met een eigentijdse uitstraling

Houdt u meer van een modern buitenterras? Teak laat zich heel goed combineren met aluminium. Die combinatie geeft uw terras een eigentijdse uitstraling met een lichte industriële touch. Een model zoals de stapelstoel Verona is verkrijgbaar met een aluminium frame in diverse kleuren, met een teakhouten accent op de armleuningen. Door de gevulde zitting zit u heerlijk zacht en heeft u geen extra kussens nodig. Dit model is ook verkrijgbaar met een frame dat geheel in teakhout is uitgevoerd.

Stapelstoelen met een retro uitstraling

Ze zijn weer helemaal terug, de klassieke draadstoel. Bij De Teakspecialist zijn ze verkrijgbaar in handzame stapelbare stoelen die uw terras een vrolijke retro uitstraling geven. Het model Elos is gemaakt met een frame van staal of eucalyptushout in combinatie met stevig en een zitting van strakgespannen touw. Deze stoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door stoelen van meerdere kleuren met elkaar te combineren, creëert u een kleurrijk terras.

Stapelbare stoelen: ideaal voor in de horeca

Als er één bedrijfstak is waar stapelbare stoelen handig zijn, dan is dat wel de horeca. Veel café-eigenaren zetten hun terrasmeubelen ’s nachts vast met kettingen en sloten. Als u stapelbare stoelen gebruikt, zet u deze eenvoudig per vier, zes of acht op elkaar op een droge plek. Zo weet u zeker dat uw terrasgasten de volgende dag een droge stoel hebben. Daarnaast zijn stapelbare stoelen ideaal voor horeca-eigenaren die hun terras tijdelijk uitbreiden, bijvoorbeeld in de weekenden of tijdens de zomervakantie, wanneer meer mensen een terrasje willen pakken. Buiten de drukke dagen zet u ze weer weg. Zo heeft u altijd voldoende stoelen tot uw beschikking. Wilt u het online assortiment van De Teakspecialist zien? Op de website ziet u stapelbare stoelen voor elke smaak en voor elk budget.