Led verlichting voor de trap binnen of buiten

Trap met led verlichting

Trapleuningen met led verlichting

Sfeer is medebepalend of u zich ergens wel of niet thuis voelt. Dit is ook het geval bij trapverlichting. Het geeft soms net dat beetje extra waardoor u nog meer geniet van uw woning of een bepaalde ruimte in huis. Een trap met led verlichting is niet alleen mooi om te zien, het kan ook een praktische oplossing zijn als u meer licht wenst in huis. Bovendien levert het u vele extra’s op. Waarom kiest u hiervoor en hoe is dit eenvoudig te realiseren?

Waarom een trap met verlichting?

Met led verlichting op een trapleuning creƫert u een unieke sfeer in een hal of andere ruimte in huis. Met enkel- of meerkleurige verlichting die ook nog eens dimbaar is, investeert u op duurzame wijze in mooie verlichting in huis. Het is een praktische oplossing als u goed wilt zien in het donker en niet het risico wilt lopen om te struikelen. Deze vorm van verlichting levert u echter nog veel meer voordelen op.

Welke voordelen levert dit u op?

Een trap met verlichting brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor u uiteen:

– U verkleint het risico op vallen of struikelen.
– Trapverlichting zorgt voor meer sfeer in huis.
– Dankzij dimbaar led licht bepaalt u zelf de helderheid van de verlichting.
– U heeft de keuze uit enkel- of meerderkleurig licht.
– De verlichting is geschikt voor zowel binnen als buiten.
– Dankzij een sensor gaat de verlichting automatisch aan.
– Led lampjes zijn een duurzame vorm van uw trap verlichten.

Realiseer een trap met led lampjes bij Lumigrip

Wilt u exclusieve verlichting voor uw trap of trapleuning? Bij Lumigrip bent u hiervoor aan het juiste adres. Dit bedrijf is expert in het aanbrengen van trapverlichting voor elke ruimte in huis. Wilt u meer informatie over de trapverlichting of wellicht een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact op met Lumigrip en laat u informeren over de mogelijkheden bij u thuis. Bel, mail of vul het contactformulier in. De adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.