Laminaat van topkwaliteit

quickstep laminaat

Laminaat is als vloerbedekking niet meer weg te denken uit onze woningen. Het is een vloersoort die duurzaam, warm, hygiënisch en voordelig is. Je kunt online, in de bouwmarkt en bij vloerspeciaalzaken tegenwoordig kiezen uit een enorm aanbod van laminaatvloeren van verschillende fabrikanten. Dat maakt de keuze voor de juiste vloer niet altijd even makkelijk. We leggen je hier uit waarom Quickstep laminaat de beste keuze voor jouw vloer is.

Waarom zou je laminaat op je vloer nemen?

Er zijn heel veel redenen om een laminaatvloer te nemen. Laminaat is eenvoudig te leggen, want dankzij het handige kliksysteem hoeft er niets gelijmd te worden en is de vloer zo gelegd. Je kunt je mooie laminaatvloer dus ook weer meenemen als je gaat verhuizen. Laminaat is een vloersoort die zeer duurzaam is, want door de slijtvaste toplaag kan het tegen een stootje en beschadigt het minder snel dan bijvoorbeeld parket.

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig ook vrijwel niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. De decors zijn levensecht en geven je woning een warme uitstraling. Laminaat is heel eenvoudig schoon te houden, waardoor het ook zeer een hygiënische vloersoort is.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld tapijt zullen er zich op laminaat niet ongemerkt grote hoeveelheden stof of bacteriën kunnen opbouwen. Laminaat is daardoor een ideale vloersoort voor wie last heeft van allergieën, kleine kinderen heeft, dieren in huis houdt of gewoon geen zin heeft om lang de vloer te moeten schoonmaken.

Laminaat is een voordelige vloersoort

Niet onbelangrijk is dat laminaat aanzienlijk voordeliger in de aanschaf is dan bijvoorbeeld tapijt, parket of vinyl. Zeker als je door de hele woning nieuwe vloerbedekking wilt gaan leggen, scheelt dat al snel honderden euro’s. Met waterbesteding laminaat kun je deze vloersoort overigens ook letterlijk overal in je woning leggen. Daardoor kun je ook zonder zorgen een warme laminaatvloer in je toilet, keuken en badkamer leggen.

En dat warme kun je letterlijk nemen, want laminaat is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Zo schrik je in de winter niet wakker van een koude vloer als je net uit je bed komt, en kun je na een heerlijke douche nog even op de warme vloer nagenieten.

Quickstep laminaat is topkwaliteit laminaat

Dit alles maakt laminaat tot de ideale vloersoort. En als je dan toch laminaat gaat kopen, ga dan voor het beste laminaat. Van Quick-Step. Dit Belgische merk maakt al ruim 25 jaar prachtige en innovatieve laminaatvloeren. Quick-Step was bijvoorbeeld de eerste fabrikant die laminaatvloeren met een klikverbinding op de markt bracht, zodat lijmen van de vloeren niet meer noodzakelijk was.

En de nu alom aanwezige V-groef in laminaatvloeren werd al in 2001 door Quick-Step gebruikt. Je kunt bij Quick-Step kiezen uit de beste laminaatvloeren waar je standaard twintig jaar fabrieksgarantie op krijgt. Op de topvloeren van Quick-Step krijg je zelfs levenslange garantie. Kies uit het enorme kleurenpalet zoals wit, taupe, grijs, beige, bruin en blauw. Met keuze uit verschillende houtsoorten, groeven en afwerkingen ben je voor de beste laminaatvloer voor jouw huis aan het juiste adres bij Quick-Step.

Kijk daarom snel voor het voordeligste aanbod van Quick-Step laminaatvloeren op de website van Budgetfloorstore.