Lamelparket is een waardige vervanger van een massief houten vloer

lamelparket

Droomt u van een chique en duurzame parketvloer, maar vindt u een massief houten vloer te bewerkelijk en te kostbaar? Kijk dan eens bij Budget Floorstore naar een voordelige kwaliteitsvloer van lamelparket. Deze heeft de uitstraling van een massief houten vloer zonder de nadelen. Niet voor niets zijn lamel parketvloeren heel populair. In tegenstelling tot laminaat komt er geen kunststof aan te pas. De sterke vloer bestaat uit meerdere lagen gelijmd en samengeperst hout. De toplaag is van een verantwoord soort hardhout en voorzien van een slijtvaste coating. Door schuren, borstelen, oliën of lakken krijgen deze vloeren een eigen karakter, passend bij verschillende interieurstijlen. Het is belangrijk zorgvuldig te kiezen, omdat een vloer sfeerbepalend is.

De voordelen van een lamel parketvloer

Lamelparket kan boven vloerverwarming worden gelegd waardoor de vloer altijd aangenaam aanvoelt, ook op blote voeten. U kunt het eenvoudig zelf leggen en er direct op lopen. Het krimpt en werkt niet, zodat u ook grotere oppervlakken kunt bekleden. Reinigen is eenvoudig en het materiaal is antistatisch, prettig voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Bij beschadigingen na verloop van tijd kunt u de lamel parketvloer opnieuw schuren en oliën zonder deze volledig te hoeven vervangen. U kunt de vloer zelfs meenemen als u gaat verhuizen. Het is dus een duurzame aanschaf. Voor legservice, informatie over vloerverwarming en onderhoudsproducten kunt u ook terecht bij Budget Floorstore.

Verschillende merken, toepassingen en stijlen

Op de website vindt u verschillende merken voor lamelparket. Budget Wood en Hoomline bieden de voordeligste opties. Ze zijn geschikt voor het hele huis, maar u kunt er ook voor kiezen deze in kamers te leggen waar minder intensief gelopen wordt. Denk hierbij aan slaapkamers en werkkamers. De tinten laat u dan bijvoorbeeld aansluiten bij die van de lamel parketvloeren van Solidfloor. Deze hebben de luxe uitstraling van massief hout en staan prachtig in de woonkamer of ruimtes waar u vaak bent. In de uitgebreide collectie van Solidfloor vindt u een lamel parketvloer voor elke woonstijl. De Lifestyle serie past in elk modern, urban of landelijk interieur door de gladde afwerking en rustige stijl. De Vintage serie sluit goed aan bij de huidige retro trend en is er in fraaie lichte en donkere kleuren. De donkere tinten zijn ook goed toe te passen in een industrieel interieur. De New Classics serie heeft mooie klassieke visgraatpatronen in bruin- en grijstinten. Tenslotte kunt u kiezen voor de Earth & Fire serie met warme en natuurlijke kleuren en structuren.

Budget Floorstore denkt met u mee

Bij Budget Floorstore schaft u een fraaie lamel parketvloer aan voor weinig geld. Bij uw bestelling krijgt u altijd een gratis ondervloer. Door de isolerende werking hiervan bespaart u ook nog jaarlijks energie, een dubbele win-situatie. U bent welkom in een van de showrooms in Almere en Amsterdam-Noord om de collectie lamel parketvloeren te bekijken en deskundig advies te krijgen. Online kunt u uiteraard ook contact zoeken via telefoon, e-mail of chat of een gratis sample aanvragen.