Genieten van een Auping matras

auping matras

Geniet van een intense slaap op je Auping matras

Linda en Peter zijn gelukkig getrouwd maar zijn niet tevreden over hun huidige matras. Ze denken er al jaren aan om een nieuwe te kopen, maar stellen dit altijd uit. Ze zeggen dat ze door hun drukke leven geen tijd hebben om voor een nieuwe te kijken. De ware reden is dit evenwel niet. Peter is groot en struis, Linda heeft een slank en klein figuur.

Ze denken dat ze elk een eigen matras beter af zouden zijn met maar houden niet van dit idee. Na een bezoek aan de beddenspecialist.nl leert het koppel dat Auping tweepersoonsmatrassen met verschillende stevigheden heeft. Ze laten bij de speciaalzaak hun slaapID bepalen en niet veel later is de aankoop een feit. Nu nog vragen Linda en Peter zich dikwijls luidop af waarom ze zo lang gewacht hebben met hun bezoek aan de beddenspecialist.

Hoe persoonlijker je keuze, hoe beter je slaapt

Wat is er heerlijker dan een goede nacht slaap? Een vaste, rustgevende en diepe slaap waarin je je volledig aan je dromen kan overgeven. Als je slaapt, laat je alle zorgen varen en laat je je lichaam en geest herstellen. Precies om dit te bereiken is een goede matras van levensbelang. Hoe persoonlijker de keuze van je matras is, hoe intenser je slaapbeleving wordt.

Bewegen tijdens je slaap? Geen probleem!

Iedereen beweegt als een dartel veulen tijdens zijn slaap. Precies daardoor kunnen je spieren zich ontspannen en ben je de volgende ochtend topfit. Het binnenwerk van Auping matrassen bestaat uit innovatieve pocketveren die zich aan jouw nachtelijk bewegingspatroon aanpassen. Krijg je zo niet te warm tijdens je slaap? Toch niet. Elke Auping matras zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling, van je voeten tot je hoofd heb je een aangenaam gevoel. Transpiratie verdampt gemakkelijk en wordt niet opgenomen.

Perfecte ventilatie en hygiëne

Hecht je veel belang aan een frisse slaapkamer, dan kan je opteren voor een matras met een tijk. Deze hoes beschermt je matras en zorgt voor een perfecte ventilatie en hygiëne. Afhankelijk van het type, mag je de tijk in de wasmachine stoppen, dan wel chemisch laten reinigen.

Als extra bescherming koop je een topper. Deze geeft een extra beschermende laag en ook deze topper kan zo de wasmachine in.

Slaapkwaliteit

Iedereen wil ’s nachts goed slapen en overdag elke uitdaging aankunnen. De Auping Dublin, Inizio, Adagio, Cresto, Cresto Viso, Maestro, Maestro Visco of Vivo? Laat je bij beddenspecialist.nl adviseren over het type matras dat bij jou past. Zonder het comfort hiervan, mis je elke nacht opnieuw een unieke kans om je slaapkwaliteit en dus je leven te verbeteren.

Bepaal je slaapID met een sensor

Daar stopt het verhaal nog niet. Beddenspecialist.nl zorgt voor een sensor die jouw slaappatroon bijhoudt en analyseert hoe je lichaamsvorm en gewicht de druk op de matras bepalen. Daarna bekijkt de slaapspecialist de resultaten samen met jou om de beste matras te kiezen. Om te bepalen welke matras voor jou de beste is.