Bijzonder voor ieder kind: kinderfauteuil met naam

kinderfauteuil met naam

Het valt niet altijd mee om nog geen volwassen mens te zijn, maar je wilt wel graag een mooie plek om te zitten. Daarom heeft Kidz impulz speciaal voor kinderen een mooie kinderfauteuil met naam ontworpen die je helemaal kan ‘customizen’ qua naam en kleur. Leuk om je kind te verrassen, of om juist samen te ontwerpen.

De mogelijkheden van een kinderfauteuil met naam

Vrolijke en mooie kinderfauteuils vind je bij Kidz Impulz. Het leuke is dat je zelf (of samen met het kind) kan kiezen uit veel verschillende kleuren én een tekst of naam kan laten borduren op de stoel. De kinderfauteuil met naam is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en veel verschillende kleuren. Voor grotere kinderen zijn er XXL fauteuils verkrijgbaar. Voor ieder kind is er een perfecte ‘match’.

kinderfauteuil met naam macaronKinderfauteuil met naam: veilig, handig en lekker zacht

Onze kinderfauteuil met naam is van een zacht schuim gemaakt. Daardoor zijn ze comfortabel én veilig. Het kind kan zich niet bezeren aan de fauteuil en hij is licht genoeg voor kinderen om hem zelf te verplaatsen. De hoes is afneembaar en kan op 30 graden gewassen worden.

Een eigen plekje voor je kind

Met de gepersonaliseerde kinderfauteuil kan een kind zijn of haar eigen hoekje creëren om lekker weg te kruipen. Denk bijvoorbeeld aan een huis – speel – of leeshoek. Ook tijdens gezellig borrelen met de ouders kan een kind het leuk vinden om mee te doen op een hele eigen fauteuil.

Kinderopvang

Ook in de kinderopvang kunnen kinderen plezier hebben van een kinderfauteuil met naam of een leuke tekst. De stoel kan gebruikt worden als verjaardagsstoel, als leesstoel of misschien als een echte vertelstoel. De fauteuil kan ook ingezet worden als rustpunt voor kinderen die dat even nodig hebben: een veilige, lekker zachte stoel in een rustige hoek. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinderfauteuil met naam: speciaal voor elk kind

Elk kind is speciaal en de kinderfauteuil is speciaal voor elk kind. Kies uit verschillende designs en kleuren en ontwerp (samen met je kind) veel zitplezier op een veilige en heerlijk zachte stoel.

kidz impulz