Bureaustoel goedkoop en gebruikt

Bureaustoel goedkoop en gebruikt

 

Bureaustoel goedkoop en gebruikt

Een bureaustoel die goedkoop en gebruikt is, hoeft zeker niet te beteken dat het gaat om een stoel die zijn beste tijd heeft gehad en die wat betreft kwaliteit en uiterlijke kenmerken niet voldoet. Integendeel, gebruikte bureaustoelen kunnen doorgaans nog prima een lange periode gebruikt worden. Een gebruikte bureaustoel heeft juist erg veel voordelen vergeleken met een nieuwe bureaustoel. We geven u graag meer informatie over deze voordelen.

Voordelen van een gebruikte bureaustoel

Het grootste voordeel van een tweedehands bureaustoel is de prijs. Omdat de stoel niet meer direct van de fabriek komt en al gebruikt is door anderen, is de prijs relatief lager dan wanneer u het product nieuw koopt. Toch zijn er meestal niet veel verschillen te vinden tussen een nieuwe stoel en een stoel die al een aantal keren gebruikt is. Bovendien heeft een tweedehands bureaustoel een lagere negatieve impact op het milieu, omdat er geen nieuwe grondstoffen gebruikt hoeven te worden om een nieuwe bureaustoel te produceren. Een tweedehands bureaustoel brengt dus eigenlijk alleen meer voordelen met zich mee.

Ervaar de bureaustoelen van Brixxo

Op de webshop van Brixxo kunt u een tweedehands bureaustoel uitkiezen. De gebruikte bureaustoelen worden eerst optimaal gereinigd en gecontroleerd op eventuele gebreken. Als de reiniging en de controles volledig uitgevoerd zijn, krijgt de stoel ook nog eens een garantie van maar liefst twee jaar op technische gebreken. U kunt dus gegarandeerd twee jaar lang genieten van een goede bureaustoel. En dat tegen een relatief lage prijs.

Ruim aanbod met diverse modellen

Het fijne aan de webshop van Brixxo is dat het assortiment met tweedehands bureaustoelen erg breed is. De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende modellen die bestaan uit verschillende kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met luxueus kunstleder of echt leder, maar is het ook een optie om te gaan voor een comfortabele bureaustoel die opnieuw gestoffeerd is met een heerlijk zachte stof. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen of u een stoel wilt met vaste armleggers, of dat u juist liever wilt profiteren van een bureaustoel met verstelbare armleggers. Andere opties waar u onder andere uit kunt kiezen zijn stoelen met een verstelbare zitdiepte en / of een verstelbare rughoogte.

Laat uw gebruikte bureaustoel herstofferen

Als het gaat om het aanschaffen van een gebruikte bureaustoel heeft Brixxo nog meer opties. Zo is het namelijk bij vrijwel alle bureaustoelen mogelijk om deze volledig te laten herstofferen. U kunt dan zelf de kleur van de stof kiezen, zodat u bijvoorbeeld rekening kunt houden met het interieur van uw kantoor. Bovendien heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, waardoor u even de tijd heeft om de stoel in het “echt” te ervaren. Wilt u meer informatie of graag het aanbod met diverse gebruikte bureaustoelen bekijken? U vindt het aanbod op: http://www.brixxo.nl