3D laser ideaal voor verbouwwerkzaamheden

3D laser

Elk project secuur uitgemeten met een 3D laser

Elk bouw of verbouwproject staat en valt met een optimale voorbereiding. Dat weet u als professional maar al te goed. Lijnlasers zijn ideale hulpmiddelen voor het uitmeten van een wand in een woning of voor het aanleggen van een aanbouw. Er zijn vele soorten lijlasers verkrijgbaar, maar met een 3D laser bent u verzekerd van een optimaal meetresultaat. Bij Toplijnlasers.nl vindt u een ruim assortiment aan 3D bouwlasers.

Lijnlasers versus 3D bouwlasers

Lijnlasers worden vooral gebruikt voor projecten binnenshuis en voor projecten waarop over kleinere afstanden wordt gemeten. Er zijn lijnlasers verkrijgbaar met 1 of 2 tot 5 horizontale en verticale lijnen, daarnaast zijn er multilijnlasers verkrijgbaar waarmee u tot 360 graden kunt werken. Voor ruimtes met veel onregelmatigheden zoals schuine wanden, aflopende vloeren en niet rechte hoeken is een3D bouwlaser een ideaal meetinstrument. Een 3D bouwlaser is letterlijk een veelzijdige lijnlaser. Hiermee meet u vanaf één centraal punt in de ruimte niet alleen horizontale en verticale lijnen, maar ook schuine lijnen en scheeflopende lijnen. Zo maakt u met een 3D bouwlaser in een handomdraai een driedimensionale bouwtekening van elke ruimte. Ze zijn dan ook ideaal voor verbouwwerkzaamheden in oudere panden en woningen.

Een 3d bouwlaser voor elke situatie

De 3D bouwlaser is dus de veelzijdigste lijnlaser die er te krijgen is. Ze zijn dan ook geschikt voor elke bouwsituatie, zoals het uitmeten van rechte hoeken, systeemplafonds en wanden. Vaak zijn ze uitgerust met extra functies, zoals een dubbelafschotfunctie, zodat u er ook hellingen mee kunt uitmeten. Voor een zo exact mogelijk meetresultaat zijn de meeste 3D bouwlasers zelfnivellerend tot op de millimeter nauwkeurig. Geavanceerdere 3d bouwlasers beschikken bovendien over extra functies zoals een usb-aansluiting voor de overdracht van de meetgegevens en de mogelijkheid om met een ingebouwde camera opnames en foto’s van de situatie ter plekke te maken.

Toplijnlaser.nl, voor de beste 3d lasers

Wilt u een 3D bouwlaser aanschaffen? Toplijnlaser.nl biedt een omvangrijk assortiment aan lijnlasers en 3D bouwlasers voor alle uitmeetwerkzaamheden in elke ruimte. Het bedrijf verkoopt online losse 3D bouwlasers maar ook complete sets inclusief accessoires zoals een statief, ontvanger en een afstandsmeter. Deze accessoires kunt u ook los krijgen als u uw huidige laserinstallatie wilt uitbreiden of voor als u alleen losse onderdelen wilt bestellen.

Laat uw 3D laser jaarlijks calibreren

Voor een nauwkeurig meetresultaat is het zaak om uw bouwlaser regelmatig te laten calibreren, bij voorkeur eens per jaar. Zeker bij 3D bouwlasers is dat vereist voor betrouwbare meetresultaten. Toplijnlaser.nl calibreert elke bouwlaser met geijkte apparatuur op de eigen meetbaan, voor deze de deur uitgaat. U ontvangt dan ook altijd een calibratierapport met calibratiesticker bij de bouwlaser die u hier bestelt. Daarnaast biedt Toplijnlaser.nl in haar pand in Zeewolde ook een calibratieservice voor wie zijn bouwlaser wil laten calibreren. U kunt uw meetapparatuur er zelf heenbrengen, maar u kunt uw laser ook opsturen. Naast een uitgebreid assortiment aan 3D bouwlasers biedt de website van Toplijnlaser.nl meer informatie over deze service.