Top 5 populairste shortlease auto’s van 2016

shortlease populair

2016 loopt alweer op zijn einde. Tijd om eens te bekijken wat in 2016 de populairste leaseauto modellen waren. Wat opvalt is dat vaak gekozen wordt voor een compacte en betaalbare leaseauto. Onder de representatieve zakelijke leaseauto’s zijn vooral twee hybride modellen erg populair.

Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybrid

De Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybrid werd geïntroduceerd in 2015 en is sindsdien ongekend populair. Deze hybride leaseauto heeft een representatieve vormgeving en is van alle gemakken voorzien. De Golf GTE is zuinig en milieubewust, maar heeft toch de kwaliteiten die u verwacht van een GTE. In 2016 bleef de auto onverminderd populair. De populariteit gecombineerd met de kwaliteit van dit model maken dit tot de absolute nummer één!

Citroen C1 Feel

De Citroën C1 Feel is een compacte stadsauto die al enkele jaren erg populair is onder leaserijders. De lage prijs gecombineerd met de luxe uitvoering voor zakelijke lease maakt deze auto populair als leaseauto.

Ford Fiësta

Op zoek naar een zuinige, betaalbare en veelzijdige leaseauto die u net wat meer ruimte biedt dan de compacte Citroen C1 Feel of de Peugeot 108?  Dan komt u al gauw uit bij de populaire Ford Fiësta. De auto past binnen het mobiliteitsbudget van vele leaserijders. Vergeleken met andere auto’s uit deze klasse komt de Ford Fiësta keer op keer als winnaar uit de bus. Dat maakt dat deze auto welverdiend op drie is geëindigd.

Peugeot 108

Net las de Citroën C1 is ook de Peugeot 108 een betaalbare stadsauto die u toch veel comfort en rijplezier te beiden heeft. De Peugeot 108 is compact, stijlvol, betaalbaar en heeft bovendien een gunstige bijtelling. Dat zijn de ingrediënten die de Peugeot 108 in 2016 tot één van de populairste leaseauto’s maakten!

BMW 330e Sedan Plug-in Hybrid

De eerste 3-serie van BMW die is uitgerust met een hybride motor, is gelijk een groot succes. De BMW 330e Sedan Plug-in Hybrid is pas leverbaar geworden in de loop van 2016 maar is erg in trek onder zakelijke leaserijders. Niet onbelangrijk is daarin natuurlijk het lage verbruik en de lage bijtelling van deze auto. Een welverdiende plek in deze top 5.

Ook shortleasen

Bent u ook op zoek naar een shortlease auto? Een goede leasemaatschappij kan u snel aan een scherp geprijsd en aantrekkelijk model helpen. De meeste shortlease maatschappijen geven u de mogelijkheid om gelijk te leasen met een auto die vanuit voorraad kan worden geleverd, of een leaseauto naar keuze voor u te bestellen.