Stijlvol & speels door Done By Deer

Done by Deer Activity Gym

Done by Deer: voor kinderen én ouders

Ohw deer! Welkom in de wondere wereld van Done By Deer, een prachtig designlabel ontsproten aan de geest van de Deense designer Helene Hjorth, die naast haar creatieve brein ineens ook haar familienaam leende aan de merknaam. Hjorth in het Deens betekent immers hert of ‘deer’ in het Engels. De hele collectie van Done By Deer is het perfecte toonbeeld dat design vast en zeker niet saai hoeft te zijn, maar ook naadloos te rijmen valt met de dromen en speelse wensen van onze jongsten.

Done by DeerDone by Deer prikkelt de fantasie

Niet enkel ouders met een voorliefde voor Scandinavisch design, maar nagenoeg iedereen die schoonheid hoog in het vaandel draagt, zal Done By Deer weten te smaken. Als geen ander slaagt dit merk er met z’n prachtige pastelkleuren en opvallend luchtige lijntekeningen in om een glimlach op je gezicht te toveren bij het binnenkomen van de kinder- of babykamer, net zoals de vele diertjes binnen de collectie ook de fantasie van de jongsten weten te prikkelen. Of het nu gaat om beddengoed, accessoires voor de kinderkamer of werkelijk om speelgoed of knuffels.

Done by Deer is visueel & veilig

Ouders zullen het kunnen beamen: speelgoed gaat na verloop van tijd vaak door het huis slingeren, of je het nu wilt het of niet. Bovendien gaat datzelfde speelgoed zó vaak getooid in schreeuwerige felle kleuren, zodat er een soort visuele chaos wordt gecreëerd, waar de kinderspullen ook achterblijven. Zo niet bij de items van Done By Deer, waar de smaakvolle kleurkeuze resulteert in een zekere vorm van visuele rust. Ook wanneer de spulletjes dan ‘ns de kinderkamer verlaten.

Tijdloos & hip

Volledig conform zowat de hele Scandinavische designstroming wordt ook Done By Deer gekenmerkt door de slimme combinatie van duurzame materialen. De hele collectie toont zich matuur in haar speelsheid door als het ware mee te groeien met de activiteiten van het kind. Immers, Done By Deer is er voor de allerkleinsten in de vorm van bijvoorbeeld kleurrijke mokken of grappige kommetjes, maar zal ook vast en zeker de kleuter weten te prikkelen, bijvoorbeeld met enkele bouwblokken of een schommelstoel-neushoorn die net uit te jungle lijkt te zijn weggelopen.

Wedden dat Done By Deer niet alleen dat van jouw kroost, maar ook jouw hart zal weten te veroveren?

Lovely Little One