Pop culture merchandise

Het perfecte cadeautje

Je kent ze vast wel: de zoektochten naar dat ene perfecte cadeautje voor de jarige Job. Of het nu voor je echtgeno(o)t(e), je moeder, de buurman of het zoontje van je vriendin is, vaak is het lastig om een origineel presentje te vinden. Wil jij ook iemand verrassen met een artikel dat hem of haar op het lijf geschreven is, ga dan naar www.famouswannahaves.be/! Deze webshop heeft pop culture merchandise, een groot assortiment van artikelen die populair en dus gewild zijn. Deze populariteit ontstaat doordat de merken wereldwijd bekend zijn en te zien op televisie, internet, in tijdschriften, enzovoort.

Uitgebreid assortiment voor jong en oud

Het is een van de eerste dingen die opvallen als je de overzichtelijke site van Famous Wannahaves bezoekt: er is voor elk wat wils. In de categorie Kledij vind je t-shirts, o.a. van Popeye en Macgyer, maar ook van de Minions en SpongeBob. Ook zijn er sweaters en kinderkledij, zoals een Miniononesie of een Minionpyama. In de categorie Accessoires vind je riemen, tassen voor mannen, vrouwen en kinderen en portefeuilles.

In de categorie Wannahaves kom je knuffels, artikelen voor bad en bed, decoratie en speelgoed tegen, zoals Minionknuffels, dekbedovertrekken van Frozen, een Tetrislamp en deurmatten met Superman- of Batmanlogo. Erg handig is ook de categorie Brands; hier kun je specifiek onder een merknaam zoeken. Als je iemands favoriete game/serie/artiest weet kun je hier makkelijk zoeken naar een leuk cadeau! Een aantal merknamen zijn Atari, Breaking Bad, Captain America, Ghostbusters, Looney Tunes, Nintendo en Pac-Man. De grote verscheidenheid aan artikelen en merken zorgt ervoor dat je, voor wie je ook iets zoekt, altijd een geschikt cadeau kunt vinden.

Bestellen, betalen, ontvangen

Via de website kun je gemakkelijk bestellen en op een veilige manier naar keuze betalen: via overschrijving, Bancontact/MisterCash, Ideal, Visa, Mastercard of Paypal. Na ontvangst van de betaling worden de artikelen verstuurd. In België bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen en zijn de bezorgkosten € 4,– en in Nederland is de levertijd 4 tot 6 werkdagen en zijn de bezorgkosten € 5,50. Bestellingen boven de € 70,– worden gratis bezorgd. Mocht een artikel onverhoopt toch niet aan je verwachtingen voldoen dan mag je retourneren.

Vragen

Op de site kun je terecht voor de antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met de klantendienst. Die kan je verder helpen als je bijvoorbeeld de goede maat niet kunt vinden of als je wilt navragen of een artikel dat niet in de webshop te vinden is tóch besteld en geleverd kan worden. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent en blijft van nieuwtjes omtrent het assortiment van www.famouswannahaves.be/. Neem er eens een kijkje en laat je verrassen!