Knaus caravans

knaus caravans kamperen

Knaus caravans: vrijheid en comfort

De laatste jaren wordt kamperen met een camper of caravan steeds populairder. Sterker nog, deze vorm van kamperen is zelfs al populairder dan kamperen met een tent. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor het comfort van een ‘vakantiehuisje op wielen’, waarmee je zowel binnen al buiten Nederland van je vakantie kunt genieten. Knaus caravans zijn erg populair vanwege de perfecte combinatie tussen functionaliteit en design. Met een Knaus caravan ben je dan ook verzekerd van een vakantie waarin je optimaal kunt genieten van de vrijheid van kamperen en het comfort van een caravan.

Een Knaus caravan voor iedereen

Al sinds 1960 is Knaus een gerenommeerde naam op het gebied van caravans. Comfort en gebruiksgemak staan voorop bij dit merk. Het caravanpark van Knaus omvat zes series, die verschillen in uitvoering en omvang. Met het kleinste en populairste model Sport kun je lekker met z’n tweeën, maar ook met het hele gezin op pad. Dit instapmodel is dan ook heel geschikt voor jonge gezinnen. De Knaus Südwind is een wat groter model dat plaats biedt tot aan maximaal zeven personen. De Südwind Exclusive is uitgerust met net iets meer comfort en luxe, zoals een riant keukenblok en dimbare verlichting. De Knaus Eurostar is als een tweede huis voor als je veel reist en dankzij de modulaire en zelf samen te stellen indeling biedt de compacte en innovatieve Knaus Deseo alle comfort van een riante vakantiewoning op wielen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, afhankelijk van je wensen. De Sport en de Südwind zijn de populairste caravans van Knaus.

Interieur en design: modern en tijdloos

Caravans van Knaus staan bekend om hun perfecte combinatie van functionaliteit en design. De buitenkant is van robuust plaatwerk, zoals een duurzaam GFK dak dat is bestand tegen zware weersinvloeden zoals hagelstenen. Daarnaast zijn de caravans voorzien van actuele accessoires zoals ledverlichting. Het interieur is evenals het exterieur modern en tijdloos. Bekleding van wanden, vloer en banken in diverse actuele kleurcombinaties, keukenblokken voorzien van RVS-stalen details en een douche- en toilethoek met de allure en luxe van een mini wellnessresort bieden alle comfort die je wenst. Daarnaast zijn de caravans voorzien van slimme opbergmogelijkheden.

Innovatief en slimme details

Het Duitse caravanmerk Knaus investeert flink in de toekomst door haar diverse caravanmodellen doorlopend te verbeteren. Zo is het nieuwste model de Travelino zeer licht van gewicht met een kunststof frame van slechts 60 kilo. Daarmee is de Travelino zeer geschikt voor lichtere auto’s. Bovendien zijn alle onderdelen verlijmd en zijn er geen schroeven gebruikt en zijn accessoires zoals kastjes gemaakt van een lichte kunststof, die volledig recyclebaar is. De Travelino komt in het najaar van 2016 in productie.

Knaus caravan kopen?

De caravans van Knaus zijn ruimschoots verkrijgbaar, zowel nieuw als tweedehands. Als je de aanschaf van een caravan overweegt, kijk dan eens bij Linberg. Dit bedrijf verkoopt zowel nieuwe caravans van Knaus en Hobby als occasions, maar verhuurt ook caravans. Deze mogelijkheid is ideaal als u nog twijfelt over de aanschaf van een caravan. Daarnaast biedt het bedrijf financieringsmogelijkheden, onderhoud en schadeherstel en kun je hier terecht voor accessoires zoals voortenten en luifels, maar ook voor andere spullen voor tijdens je kampeervakantie, zoals een caravanmover, waarmee je de caravan snel en eenvoudig op zijn plek zet, maar ook kleding en campingmeubilair.