Tweedehands bureautafels

Als u uw kantoor opnieuw wilt inrichten en u daarnaast waarde hecht aan duurzaamheid, is het een optie om uw bureautafels tweedehands te kopen. Wanneer u kiest voor tweedehands bureautafels maakt u niet alleen een weloverwogen keuze die beter is voor het milieu, maar ook een keuze die vaak een stuk voordeliger is voor uw portemonnee. Op de webshop van Brixxio zijn verschillende kantoormeubelen, waaronder tweedehands bureautafels, verkrijgbaar. De bureautafels zijn beschikbaar in verschillende opties, waardoor u haast net zoveel keuze heeft als wanneer u een nieuwe bureautafel zou aanschaffen.

In hoogte verstelbare bureautafels

Voordat u uw kantoor gaat inrichten met bureautafels is het belangrijk dat u rekening houdt met de gebruikers van de tafels. Bureautafels die de mogelijkheid hebben om ergonomisch afgesteld te worden, zijn een goede investering om uzelf en het eventuele personeel gezond te houden. U of uw personeel heeft dankzij een verstelbaar bureau minder kans op het krijgen van lichamelijke klachten. Wanneer u een meubel zoekt dat in hoogte verstelbaar is, kunt u kiezen voor bureaus die middels interval te verstellen zijn, maar ook een slingerbureau of elektrisch bureau bestaat tot de mogelijkheden.

Kies voor een verstelbare stoel

Natuurlijk heeft u ook de optie om een bureautafel die niet in hoogte verstelbaar is aan te schaffen. Wanneer u toch graag wilt dat het lichaam tijdens de werkzaamheden een goede houding aanneemt, kunt u ervoor kiezen om een stoel aan te schaffen die wel in hoogte verstelbaar is. Zo heeft u toch de mogelijkheid om het geheel ergonomisch af te stellen.

Verschillende designs

Het aanbod met verschillende bureautafels is zo uitgebreid dat er eigenlijk altijd wel een geschikt model te vinden is in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit bureautafels met bureaubladen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Ook het ontwerp van de poten van de tafels loopt sterk uiteen: van strakke, gestroomlijnde poten tot zware poten die wel tegen een stootje kunnen.

Grondige reiniging en technische keuring

Waarschijnlijk zult u haast niet merken dat de bureautafels die u aanschaft tweedehands zijn. De tafels worden namelijk, voordat ze in de verkoop gaan, grondig gereinigd en technisch gecontroleerd. Daarnaast krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op het ontstaan van eventuele technische gebreken, waardoor u zeker weet dat u geen enkele risico’s loopt.

Bekijk de website

Vindt u het ook een goed idee om tweedehands bureautafels aan te schaffen en wilt u graag het uitgebreide assortiment bekijken? Breng dan een bezoek aan de website: https://www.brixxo.nl. Naast bureautafels vindt u op de webshop nog meer artikelen om uw kantoor volledig in te richten. Bijvoorbeeld bureaustoelen of opbergmeubilair.