LED trapleuning van ILLUNOX®

led trapleuning
Wie ze gezien heeft, is meteen helemaal om. LED trapleuningen zijn functioneel, veilig en een absolute lust voor het oog. De LED trapleuningen kunnen in huizen geplaatst worden maar komen ook prachtig tot hun recht in grote hallen en bijvoorbeeld in het park. De leuning is niet alleen mooi, hij zorgt ook voor juiste verlichting van de trap. Omdat de LED trapleuning ook buiten geplaatst kan worden, is die functionele verlichting erg handig.

Combinatie tussen licht en architectuur

Dankzij de LED trapleuning kunnen licht en architectuur nu nog beter gecombineerd worden. De LED trapleuningen zorgen ervoor dat het ontwerp van de ruimte zelf nog beter naar voren komt. En dat is natuurlijk het doel van iedere architect. Zo kun je de hoeken van een ruimte accentueren met de trapverlichting. Ook kun je extra nadruk leggen op de vorm bij een ruimte met bijzondere indeling. Er zijn veel mogelijkheden. De LED trapleuning is eigenlijk een kleine aanpassing maar het effect is enorm groot.
trapleuning met led

Duurzame LED verlichting

Bij ILLUNOX® worden LED trapleuningen gemaakt. Ze hebben in 2015 de RED DOT design award gewonnen. ILLUNOX® werkt alleen met duurzame LED verlichting voor de LED trapleuning. Dit komt door de energiezuinige lichtlijnen van LED die geïntegreerd zijn door de trapleuningen. Geen ruimte is hetzelfde en daarom is het zo fijn dat de trapleuning op maat wordt gemaakt. Zo kun je écht de juiste LED trapleuning voor je ruimte vinden. Je kunt dan niet alleen de maat aangeven, ook de vorm, sterkte van de verlichting en de kleur van de verlichting kies je uit.

Toepassingen LED trapleuning

Hoewel je misschien eerst enkel aan een mooie bioscoop denkt als je aan LED trapleuningen denkt, zijn er nog veel meer toepassingen. Denk aan ziekenhuizen, musea, vliegvelden, stations, theaters en noem maar op. Het plaatsen van een LED trapleuning geeft direct sfeer aan de ruimte, welke ruimte dat ook is. Naast al deze grote ruimtes, is het ook mogelijk een LED trapleuning in een particuliere woning te plaatsen. Je hebt dan echt iets speciaals en daarom is het ook iets dat we nu steeds vaker terug zien in particuliere huizen.
illunox led trapleuning