Hoogwaardig tafellinnen voor uw restaurant

tafellinnen

Til uw restaurant naar een hoger level met mooi tafellinnen

Goed gedekte tafels zijn het visitekaartje van uw eetgelegenheid. Naast uw gastvrije personeel en goede eten natuurlijk. Hier vindt u handige feiten die het makkelijker maken om uw ideale linnen uit te kiezen en te onderhouden.

Goed linnen: de voordelen

Kwalitatief hoogwaardig linnen blijft er lang goed uitzien, heeft een mooie uitstraling én gaat vele wasbeurten mee voordat er slijtage ontstaat. Er is een ruime keuze in professioneel linnen, zodat u uw restauranttafels stijlvol, passend en handig kunt dekken. Door de moderne ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld polyester linnen, is er nu mooi en praktisch horecalinnen verkrijgbaar dat nóg langer meegaat.

Categorieën

Er zijn verschillende soorten linnen verkrijgbaar in diverse materialen. Kies uit tafellinnen, terraslinnen en statafelhoezen en tafelrokken. In de categorie ‘statafelhoezen en tafelrokken’ kunt u ook stoelhoezen en congreskleden vinden. Kortom, voor elke gelegenheid is er passend linnen te vinden dat zorgt voor een finishing touch.

Materialen

Er is horecalinnen in verschillende materialen beschikbaar om uw restaurant de uitstraling te geven die u wilt.
De bekendste materialen zijn katoen, polyester, lederlook en (vlas)linnen. Een materiaal dat tegenwoordig volop gebruikt wordt, is polyester. Het moderne polyester is zacht, mooi, slijtvast en gemakkelijk zelf te reinigen. Ook verandert polyester niet snel van kleur en zijn vlekken er makkelijk uit te verwijderen. Daarnaast krimpt het nauwelijks en het gaat gemiddeld 300 wasbeurten mee, terwijl katoen gemiddeld 100-150 wasbeurten meegaat.

Wanneer u voor basic of mooi verfijnd linnen wilt kiezen, zijn Grande Italia linnen en katoen basic linnen een goede keuze.
Heeft u een moderne, hippe of industriële eetgelegenheid? Dan is linnen in lederlook een schitterende optie. Kies uit een rauwere, vintage lederlook (vintage range) of uit een egale lederlook (classic range). De placemats en tafellopers zijn makkelijk schoon te maken, erg handig dus!

Onderhoud en andere tips

Door linnen van hoge kwaliteit aan te schaffen, kunt u een flinke krimp in uw producten al voorkomen. Wilt u de krimp nog meer beperken, laat dan materiaal dat nog niet eerder is gewassen, een nacht weken in een bak met koud water zonder. Ook zal een droger altijd voor wat extra krimp zorgen.

Servetten kunt u aan tafel extra aandacht geven door ze mooi te vouwen. Hiervoor zijn diverse, stijlvolle methodes waarvoor we een speciale pagina hebben. Voor een luxe, bijzondere ervaring voor uw gasten worden linnen servetten aangeraden. Deze staan nog altijd bekend om hun prachtige uitstraling. Met servetten kunt u het verhaal dat uw restaurant vertelt, compleet maken.

Een keuze maken in horecalinnen

We hopen dat u met deze informatie één en ander weet over geschikt linnen voor uw eetgelegenheid. Mocht u twijfelen over het maken van uw keuze, dan is er de mogelijkheid om linnen te huren. Zo kunt u zelf ervaren welke stijl en welk materiaal bij uw restaurant en de gasten past. U kunt daarnaast altijd bellen als u vragen heeft. Ga naar http://www.linnenatwork.nl/
Veel plezier met het uitkiezen van uw ideale linnen!