Badlinnen voor de Horeca ondernemingen

badlinnen

Badlinnen

Linnenatwork, voor al uw badlinnen

Bent u eigenaar van een hotel of sauna? Dan vindt u het zeker belangrijk om uw gasten in de watten te leggen. Zachte handdoeken, badjassen en comfortabele badslippers, niets is voor uw gasten aangenamer dan na een warme douche zich in zacht linnengoed te hullen. Bij Linnenatwork kunt u terecht voor een compleet assortiment badlinnen tegen scherpe prijzen. Desgewenst kunt u het laten personaliseren met uw bedrijfslogo.

Badtextiel voor elke gelegenheid

Linnenatwork heeft collecties badtextiel voor elke gelegenheid: voor in de kapsalon, voor eigenaren van een bed and breakfast en zelfs voor als u een luxe product als relatiegeschenk wilt geven. U heeft de keuze uit verschillende collecties badhanddoeken en gastendoekjes, variërend van Budget en Basic tot aan handdoeken met een luxere uitstraling zoals de New York-collectie met een sierrand of het zachte Zensa dat geschikt is voor intensief gebruik. De collecties omvatten niet alleen handdoeken van verschillende formaten, maar ook extra accessoires zoals badmatten voor een comfortabel gevoel aan de voeten.

Verwen uw gasten met een heerlijke badjas

Bij een aangenaam zachte badhanddoek mag een bijpassende badjas uiteraard niet ontbreken. Linnenatwork biedt dan ook diverse collecties badjassen in verschillende prijsklassen. Deze variëren van basic witte hotelbadjassen waarin uw gasten zich heerlijk kunnen ontspannen na een warm bad. Wilt u uw gasten een badjas met een kleurtje geven? De Double Face-collectie biedt badjassen in diverse kleuren en is aan de binnenkant voorzien van een vochtopnemende badstof laag en aan de buitenkant van een warme microvezel/fleece stof. Als u uw gasten echte luxe wilt bieden, kies dan voor de badjassen van Emotion. De Emotion-collectie omvat overigen ook handdoeken.

Maak de luxe beleving voor uw gasten compleet

Als eigenaar van een hotel of bed and breakfast of als eigenaar van een sauna kunt u de luxe-ervaring van uw gasten compleet maken met badslippers. Het assortiment van Linnenatwork omvat zachte badstof hotelslippers en comfortabele saunaslippers. De hotelslippers zijn uitgevoerd in wit badstof en zijn verkrijgbaar met een open of gesloten teen. Deze slippers zijn verkrijgbaar in één maat die elke voet een perfecte pasvorm biedt. Speciaal voor gasten van uw sauna, zwembad of spa biedt Linnenatwork speciale saunaslippers waarmee u uw gasten net dat beetje extra comfort kunt bieden. De teenslippers zijn uitgevoerd met een antislipzool voor gebruik in natte ruimtes.

Laat uw badtextiel personaliseren

Wilt u uw gasten een extra warme en persoonlijke ontvangst geven? Bij Linnenatwork kunt u alle handdoeken en badjassen laten uitvoeren met uw bedrijfslogo. U kunt kiezen voor borduring voor een luxe uitstraling, voor randinweving in de sierrand voor een eigentijdse uitstraling, voor reliëfinweving dat een subtiel detail toevoegt en voor een jaquardinweving over de gehele handdoek. Behalve badlinnen kunt u bij Linnenatwork ook terecht voor tafellinnen en bedlinnen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om linnengoed te huren en als u bijzondere wensen heeft, kunt u deze altijd bespreken. Wilt u meer informatie? Kijk dan op linnenatwork.nl.