Goede stalverlichting is goud waard

Bedrijfsverlichting

Wie investeert in goede stalverlichting zal snel merken dat het loont om goede verlichting aan te leggen. Voldoende licht in de stal is niet alleen prettig en veilig voor de mensen die er werken, het is ook belangrijk voor het dierenwelzijn.

Veiligheid voor alles

Welke dieren u ook op stal hebt staan, u zorgt toch graag voor de veiligheid van de mensen die er werken. Als er goede verlichting is in de stal kunnen de medewerkers goed zien waar hun gereedschap ligt en waar de dieren zijn. Bij Bedrijfsverlichting.nl vindt u de lampen die u nodig hebt. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf met kuikens, dan zorgt goede verlichting er ook voor dat de kuikens niet per ongeluk vertrapt worden. Dat spaart dierenlevens en dat spaart geld. Helder licht is nodig naast de warmtelampen die u al hebt voor de dieren, want voldoende licht zorgt naast veiligheid ook voor welzijn. Bovendien is het prettig werken in de stal als u goed kunt zien wat u doet. Het kan van essentieel belang zijn dat er goed licht is als uw dieren medicijnen toegediend moeten krijgen, of als u de goede mengverhouding in het voer wilt bepalen. Verlichting is ook in dat opzicht een stuk veiligheid. Bedrijfverlichting.nl heeft zuinige LED-verlichting, lichtpanelen, diverse armaturen en alles is snel leverbaar. Wandverlichting of plafondverlichting, binnenverlichting of buitenverlichting, voor elke stal heeft Bedrijfsverlichting.nl het juiste licht in huis.

Stalverlichting omdat het mooi is

U heeft een mooie stal en u bent trots op uw dieren. Dan wilt u toch graag dat daar ook het juiste licht schijnt? Zo kunt u goed zien hoe de koeien in hun vel zitten, en hoe uw prachtige paarden staan te glanzen in hun stal. Voor wie dieren fokt voor de handel, is de stal de showroom. Dan is mooie verlichting gewoon nodig om de verkoop te bevorderen. Klanten willen goed zien wat er te koop is, en een schemerige stal is dan niet aantrekkelijk. Het is belangrijk dat uw verlichting de dieren op hun mooist laat uitkomen in de stal. Met goede verlichting kunt u zelf ook snel zien hoe het met de dieren gaat als u een voerronde loopt of in de stallen aan het werk bent. Denk eens aan de uren die u doorbrengt in de stal. Wilt u tijdens die uren moeizaam in het donker werken of in een prettig verlichte ruimte? Licht is goed voor mens en dier. U hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat licht belangrijk is voor hoe mensen zich voelen. Bedrijfverlichting.nl heeft verstand van licht en helpt u graag aan de juiste lampen voor uw stallen.