Zie uw iPad

Zie uw iPad

 

Inderdaad, zo zijn Nederlanders nu eenmaal. Als het sneeuwt, is het te koud. Als het regent, is het te nat. Als de zon schijnt, is het te fel en te warm. Wellicht kent u dat wel, u bent druk bezig op uw tablet, maar door de zon ziet u haast niets op het scherm. U wilt wel graag buiten zitten, maar door de zon gaat u binnenshuis aan de slag op uw iPad. Het wordt tijd voor iPad zonneschermen!

Zonnescherm en schaduw

Het installeren van een zonnescherm in uw tuin of het opzoeken van de schaduw lijkt misschien een goede oplossing. Echter de zon kan gemakkelijk onder het zonnescherm schijnen. Ook draait de zon, of beter gezegd, de aarde waardoor de zon na een korte tijd weer op uw scherm schijnt.

iPad zonneschermen

De tablet heeft zijn eigen zonnescherm nodig zodat het tijdstip en stand van de zon geen invloed heeft. Echter alle iPads hebben verschillende afmetingen, er is niet een enkele oplossing voor alle iPads. Wees gerust voor veel populaire modellen zijn er zogenaamde iPadhats beschikbaar.

Hoe werkt het zonnescherm?

Het zonnescherm voor de iPad werkt eenvoudig. Aan de achterkant is een magnetische strip gemonteerd die u gemakkelijk op de bovenzijde, net boven het scherm, kan installeren. Het achterscherm kan daarna naar beide zijkanten uitgebreid worden om deze kanten tegen het licht te beschermen. Deze zijkanten worden met klittenband geplaatst. Aan de onderkant aan beide kanten wordt een klittenband strip geplaatst. Let op dit klittenband strip is slechts één keer te gebruiken. Het zonnescherm weegt niet veel waardoor hij gemakkelijk meegenomen kan worden. Tevens is het materiaal zacht en duurzaam.

Uw iPad ook buiten gebruiken in de zomer

Goed, uw iPad is voorzien van een zonnescherm. Waar kunt u hem nu gebruiken? Niet alleen kunt u het iPad zonnescherm gebruiken in de tuin tijdens een zonnige dag. De zonneschermen voor de iPad zijn erg handig bij drone wedstrijden buitenshuis. Tegenwoordig is het mogelijk om een drone te besturen met de iPad. In de zon is het beeldscherm niet meer af te lezen waardoor de drone kan crashen. Het zonnescherm is de oplossing.
Ook als u in de auto richting het noorden rijdt kunnen u of uw kinderen het iPadscherm blijven zien. Handig als de routebeschrijving op uw iPad staat.

Oververhitting

Door veel zonlicht op uw iPad en langdurig gebruik kan uw iPad oververhit raken. De iPad zonneschermenbeschermen het apparaat tegen de warme zon.

Reis de zon achterna

Het probleem van de zichtbaarheid van het scherm van de iPad is opgelost door het plaatsen van deze zonneschermen voor de iPad. De iPad is nu werkelijk overal te gebruiken. Dus wat houdt u tegen? Neem uw iPad mee naar de zon.