Een partyboot voor luxe, feest en stilte

partyboot

Nederland is een land van water. We voeren al vele eeuwen strijd met de zee, met name als het stormt. Onze dijken en ons Deltaplan zijn terecht wereldberoemd. Onze voorvaderen bevoeren alle wereldzee├źn en onze Verenigde Oost-Indische Compagnie was de eerste echte multinational. In de winter trekken we onze schaatsen aan en in de zomer houden we van zwemmen, zeilen en roeien. Onze relatie met water zit in onze genen. Maar geldt dit ook als we iets te vieren hebben? Zijn wij dan ook op het water te vinden, bijvoorbeeld in een partyboot?

Een boot biedt zoveel meer

Natuurlijk kunnen we voor onze huwelijksfeesten, onze jubilea of onze bedrijfsuitjes of bedrijfspresentaties kiezen uit een veelvoud aan chique, gezellige en luxe ingerichte ruimtes, waar we op onze wenken worden bediend. Horeca en evenementen organiseren is iets waar veel bedrijven in uitblinken.

Maar als u echt iets speciaal wilt, dan kunt u ook het water op. Al was het alleen maar om de telkens veranderende uitzichten terwijl u bezig bent. Al was het alleen maar om het rustgevende effect van het varen op meedeinende golven. Maar als we kiezen voor een boot voor feesten en evenementen, dan hebben we uiteraard wel een lijst waar de boot aan moet kunnen voldoen. Neemt u gerust uw lijst ter hand. Het zou heel goed kunnen dat het Z8 partyschip hieraan voldoet en wellicht nog meer biedt.

Wat mag u verwachten van Z8 partyschip?

Net zoals elektrische auto’s steeds meer onze autowegen bevolken, vinden we ook steeds meer milieuvriendelijke elektrische schepen op onze binnenwateren. Z8 partyschip is zo’n elektrisch schip. Het grote voordeel is niet alleen zijn bijdrage aan een beter milieu. Een elektrische scheepsmotor is ook beslist geluidsvriendelijk. Als u aan dek een goed gesprek wilt voeren, hoeft u uw stem niet te verheffen.

De Z8 heeft een lengte van maar liefst 38 meter en biedt een comfortabele en smaakvol ingerichte ruimte aan gezelschappen van 50 tot 175 personen. Op de Z8 vindt u drie buitenterrassen, een panoramadek met zeer comfortabele loungebanken en een groot binnendek waar veel aandacht is besteed aan een luxueuze inrichting en ambiance.

Overal waar een schip van deze grootte toegang heeft, is het mogelijk om de Z8 te huren. Standaard ligplaatsen zijn Amsterdam, Rotterdam, Lage Zwaluwe en Drimmelen. Deze laatste twee plaatsen liggen bij het schitterende natuurgebied Biesbosch. Omdat de Z8 een geringe diepgang heeft, is zij bij uitstek geschikt om ook in dit vaak ondiepe water te kunnen varen.

Voor welke gelegenheden is het Z8 partyschip geschikt?

Een huwelijksfeest op het water is een belevenis en biedt zoveel meer ambiance dan een standaard feestruimte. Varen als de zon schijnt in de vrije natuur geeft je de romantiek die gewoon hoort bij een huwelijk. Wat dacht u van een familiefeest, bijvoorbeeld als een van de grootouders een zeer respectabele leeftijd heeft bereikt? Z8 partyschip beschikt over professionele koks en een goed geoutilleerde keuken. U neemt plaats voor een overheerlijk diner en laat zich gewoon verwennen. Of wat dacht u van een bedrijfspresentatie, zeker als u buitenlandse afnemers of leveranciers uitnodigt? Is dit niet een perfecte gelegenheid om ze kennis te laten maken met wat Nederland zo groot heeft gemaakt en waar we trots op mogen zijn?

Is uw interesse gewekt en heeft u inspiratie? Neemt u eens contact op met de mensen van Z8 partyschip en overleg welk arrangement het beste bij uw doelen past.