Babyliss Pro Blue Lightning Fohnborstel

Babyliss Pro Blue Lightning Fohnborstel

De BaByliss Pro Blue Lightning in een notendop

De naam zegt het in feite al: deze warme lucht-borstel is zowel een föhn als borstel in één. De BaByliss Pro Blue Lightning heeft twee standen en een extra lang snoer van 2,7 meter. BaByliss is al jaren toonaangevend op het gebied van elektronische haarverzorgingstools. Kappers wereldwijd vertrouwen op dit label, net als miljoenen vrouwen die hun haar echt serieus nemen! Ben je op zoek naar een betrouwbare, goedwerkende warme lucht-borstel? De BaByliss Pro Blue Lightning is een echte aanrader.

Hoe werkt de BaByliss Pro Blue Lightning?

Je kunt je haar binnen een paar minuten drogen, gladstrijken en precies stylen zoals jij het wilt. Met de BaByliss Pro Blue Lightning creëer je al met een paar moves een mooie look. Heb je van nature een beetje slag in je haar, dan wordt die met deze warme lucht-borstel tot een mooie licht krul. Sommige vrouwen vinden het mooi de haarpunten naar binnen de draaien, anderen juist naar buiten. Beide stijlen krijg je gemakkelijk voor elkaar met de Blue Lightning. Stand 1 van deze föhnborstel is de lichte stand. In stand 2 geeft de borstel iets meer warmte. Je komt er snel genoeg achter welke stand jouw voorkeur heeft en wanneer je het best welke stand kunt gebruiken. Stand 1 is handig als je je haar tussendoor even wilt bijwerken. Stand 2 komt ‘s morgens prima van pas, nadat je fris en fruitig de douche uitstapt!
Babyliss Pro Blue Lightning kopen

Voordelen van de BaByliss Pro Blue Lightning?

Het innovatieve snoer van de BaByliss Pro Blue Lightning kan handig meedraaien met jouw borstelbewegingen zonder beschadigd of in de knoop te raken. Je kunt hierdoor met alle gemak van boven naar onder en van links naar rechts draaien en borstelen. De diameter van de borstel is 34 millimeter. In vergelijking met andere föhnborstels is de BaByliss Pro Blue Lightning vrij groot. Het voordeel daarvan is dat je per beweging veel haar meeneemt en dus sneller klaar zult zijn. De Blue Lightning ziet er trendy uit en ligt gemakkelijk in de hand. Er zitten slecht twee knopjes op: stand 1 en stand 2.

De belangrijkste eigenschappen van de BaByliss Pro Blue Lightning op een rij

  • 700 watt
  • 2 standen
  • Diameter: 4 mm
  • Snoer: 2,7 m
  • Meedraaiend snoer